Húsz éve dolgozom, húsz éve kicsi az "ajánlott szelvényen" a feladó és a címzett neve. Egész egyszerűen nem lehetséges tollal normálisan kitölteni, túl szűkek a sorok a szürke részen.

(Ki gondolta volna, hogy e papírka neve: "könyvelt küldemény feladóvevénye"? Sose olvastam még el e szöveget, hiszen nyilvánvalóan teljesen értelmetlen, nem is egészen biztos, hogy magyarul íródott.)

Húsz éve dolgozom, húsz éve töltöm ki a Konfirmációi Emléklapot. Egész egyszerűen nem lehetséges tollal normálisan kitölteni a lap egy részét, ahol az ifjú reformátusnak szánt bibliai igét kellene nagy műgonddal, szépen, egy életre odavésni. 

Tulajdonképpen ismerem mindkét szervezet vezetőjét személyesen. Mit csináljak, szóljak nekik? Tudom én, vannak fontosabb dolgok is az általam jelzettnél.

De nem hiszek a fontosabb dolgokban, csak abban, hogy amikor elkezdünk figyelni a kicsikre, akkor valahogy megoldódnak a nagyok is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://orsvezer.blog.hu/api/trackback/id/tr4218135438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása